UPDATE. Traficul prin P.T.F. Bechet reluat pe timp de zi

 

În urma unei informări remise de autorităţile bulgare, începând cu data de 10.11.2019, orele 09.00, s-a restabilit funcționarea normală a platformei ferryboat la Punctul de Trecere al Frontierei Bechet/Oryahovo, în intervalul orar 05.00-20.00.

 

***

Autorităţile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile şi a cotelor scăzute ale fluviului Dunărea, au decis sistarea temporară a tranzitării cu bacul peste Dunăre prin Punctul de Trecere al Frontierei Bechet.

Vă informăm faptul că Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și va dispune toate măsurile aflate în competența sa pentru a fi desfășurat un control de frontieră fluent și operativ, imediat ce condiţiile meteorologice vor permite acest lucru.

De asemenea, recomandăm participanţilor la trafic tranzitarea tuturor celorlalte puncte de frontieră deschise traficului internațional de la granița cu Bulgaria, precum și consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe