Update: Traficul cu bacul prin P.T.F. Zimnicea sistat temporar, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile

Update: Începând cu ora 09:00, tranzitul cu bacul peste Dunăre prin Punctul de Trecere a Frontierei Zimnicea a fost reluat, traficul desfășurându-se în condiții normale.

 

Autorităţile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că s-a decis sistarea temporară a tranzitării cu bacul peste Dunăre prin Punctul de Trecere a Frontierei Zimnicea, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Vă informăm că Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și va dispune toate măsurile aflate în competență, astfel încât, imediat ce condiţiile meteorologice se vor îmbunătăţii şi traficul va fi reluat, controlul de frontieră să se desfăşoare fluent și operativ.  

Totodată, recomandăm participanţilor la trafic tranzitarea celorlalte puncte de frontieră deschise traficului internațional, de la granița cu Bulgaria, precum și consultarea aplicației „Trafic Online”, care este disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe