Trafic întrerupt temporar din cauza condițiilor meteo la trecerea cu bacul de la P.T.F. Bechet

Căpitănia Portului Bechet și conducerea firmei românești care efectuează transbordarea mijloacelor de transport peste fluviul Dunărea au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că azi, 28.07.2017, începând cu ora 09.00, ferry-boat-ul bulgăresc nu mai poate efectua curse din cauza condițiilor meteo nefavorabile (vânt puternic).

În acest sens, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Bechet, până la momentul reluării traficului.

Având în vedere aspectele prezentate, vă informăm că Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competență astfel încât la îmbunătățirea condițiilor meteo controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ.  

De asemenea, recomandăm tranzitarea celorlalte puncte deschise la frontiera cu Bulgaria și consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

  • Trafic întrerupt temporar din cauza condițiilor meteo la trecerea cu bacul de la P.T.F. Bechet

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe