Ţigări ascunse în cabina unui camion, descoperite de poliţiştii de frontieră în P.T.F. Giurgiu

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit 700 de pachete cu ţigări, pe care un cetăţean bulgar a încercat să le introducă ilegal în ţară, ascunse în compartimentului pentru depozitare, situat în zona cabinei.

În data de 01.03.2020, la ora 00.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul bulgar P.I., în vârstă de 43 de ani, la volanul unui autocamion înmatriculat în Bulgaria, care transporta  acumulatori auto din Grecia pentru Marea Britanie.

Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit, în  compartimentul pentru depozitare, situat în zona cabinei, cantitatea totală de 700 pachete cu ţigări.  

La cercetări, persoana în cauză a declarat că a cumpărat țigările din Bulgaria și intenționa să le comercializeze.

Țigările, în valoare de 14.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000  țigări, faptă prevăzută de Legea 227/2015.

  • Ţigări ascunse în cabina unui camion, descoperite de poliţiştii de frontieră în P.T.F. Giurgiu
  • Ţigări ascunse în cabina unui camion, descoperite de poliţiştii de frontieră în P.T.F. Giurgiu

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe