Ţigări ascunse în bagaje, descoperite de poliţiştii de frontieră în P.T.F. Giurgiu

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu au descoperit 1.350 de pachete cu ţigări, pe care un cetăţean bulgar a încercat să le introducă ilegal în ţară.

În data de 09.11.2019, la ora 21.20, în Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul bulgar A.A., în vârstă de 49 de ani, la volanul unui microbuz înmatriculat în Bulgaria.

Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în interiorul acestuia, în mai multe pungi, cantitatea totală de 1.350 pachete cu ţigări.  

În urma celor constatate, persoana în cauză a declarat că a cumpărat țigările din Bulgaria și intenționa să le transporte în Germania, pentru a le oferi conaționalilor.

Țigările, în valoare de 25.650 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000  țigări, faptă prevăzută de Legea 227/2015.

  • Ţigări ascunse în bagaje, descoperite de poliţiştii de frontieră în P.T.F. Giurgiu
  • Ţigări ascunse în bagaje, descoperite de poliţiştii de frontieră în P.T.F. Giurgiu
  • Ţigări ascunse în bagaje, descoperite de poliţiştii de frontieră în P.T.F. Giurgiu

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe