Tânăr palestinian, ascuns într-un camion cu pâslă, depistat la P.T.F. Giurgiu


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, ascuns într-un camion încărcat cu pâslă, un tânăr din Palestina, care intenţiona să ajungă în Germania.

În data 14.02.2019, în jurul orei 17.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară un cetăţean turc, la volanul unui camion înmatriculat în Turcia.  Acesta transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, pâslă, din Turcia, cu destinaţia Polonia.

Procedând la verificarea mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au  descoperit că prelata remorcii era tăiată și relipită. În urma controlului amănunțit, printre marfa transportată, a fost descoperită ascunsă o persoană de sex masculin.

La cercetări, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoana este cetățeanul palestinian A.M., în vârstă de 27 ani. Acesta a declarat că s-a ascuns în mijlocul de transport într-o parcare din Turcia, fără știrea șoferului. Totodată, a mai menționat faptul că a recurs la această metodă deoarece intenționa să ajungă în Germania.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei cetățeanului palestinian, iar conform protocolului româno – bulgar, tânărul descoperit ascuns, şoferul şi mijlocul de transport au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

  • Tânăr palestinian, ascuns într-un camion cu pâslă,  depistat la P.T.F. Giurgiu

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe