Rezultatele concursurilor pentru ocuparea funcţiei de şef la Poliţia de Frontieră Giurgiu şi Timişoara

Ieri, 13 septembrie a.c., la sediul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră s-au desfășurat concursurile pentru ocuparea funcției de inspector șef la Inspectoratele Teritoriale al Poliției de Frontieră Giurgiu şi Timișoara.

Ofițerii participanți, recrutați din sursa internă, au susținut în fața comisiilor de concurs o probă de selecție, constând într-un interviu structurat pe subiecte profesionale.

În urma concursurilor au fost declarați admiși comisar șef de poliție Leorda Radu pentru funcția de șef al I.T.P.F. Giurgiu și comisar șef de poliție Iancu Nicolaie pentru funcția de şef al I.T.P.F. Timișoara.

Până la susţinerea concursurilor, cei doi ofițeri au fost împuterniciți la conducerea celor două inspectorate teritoriale. Candidații declarați admiși au experiență profesională în domeniul controlului și supravegherii trecerii frontierei, fiind în structurile Poliției de Frontieră, fiecare, de peste 20 de ani, perioade în care au ocupat atât funcții de execuție, cât și de conducere.

Având în vedere rezultatele concursurilor, în perioada următoare vor fi întreprinse demersurile legale pentru numirea în funcții a ofițerilor.

  • Rezultatele concursurilor pentru ocuparea funcţiei de şef
  • Rezultatele concursurilor pentru ocuparea funcţiei de şef

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe