Reţea de trafic de migranţi destructurată la graniţa de sud-vest


În urma monitorizării activităţii infracţionale a unei grupări organizate de trafic de migranţi, Poliţiştii de Frontieră din cadrul I.T.P.F Timişoara în cooperare cu B.C.C.O Timişoara, D.O.S., sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T Timişoara au destructurat o reţea de trafic de migranţi, reuşind să reţină în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Cenad un grup de 24 migranţi şi 4 călăuze.

Poliţiştii de Frontieră din cadrul I.T.P.F. Timişoara, în cooperare B.C.C.O. Timișora și D.O.S., sub coordonarea procurorului din cadrul Serviciului  Teritorial D.I.I.C.O.T Timişoara, la data de 13.09.2016 au organizat o acţiune pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare.

Astfel, în  jurul orei 22.00, cu ajutorul autospecialei cu termoviziune, a fost observat un grup  de persoane care încerca să treacă ilegal frontiera spre Ungaria prin apropiera Punctului de Trecere a Frontierei Cenad.

Imediat s-a declanşat o acţiune tactică specifică poliţienească în urma căreia au fost reţinute 24 de persoane de origine afro-asiatică şi 4 călăuze de naţionalitate sârbă. Din cele 4 călăuze una a fost reţinută împreună cu grupul de migranţi, una în localitatea Timişoara şi două în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad.

Grupul de migranţi de origine siriană şi călăuzele au fost preluate şi transportate la sediul I.T.P.F. Timişoara în vederea continuării cercetărilor.

  • Reţea de trafic de migranţi destructurată la graniţa de
  • Reţea de trafic de migranţi destructurată la graniţa de
  • Reţea de trafic de migranţi destructurată la graniţa de

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe