Peşte transportat fără documente legale, confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin - judeţul Mehedinţi au confiscat peste 40 kilograme de peşte din specia șalău, pe care doi cetăţeni români le transportau în condiţii improprii, fără a deţine documente legale pentru acestea.

În data de 16.02.2020, ora 11.00, în cadrul unei acţiuni de combatere a braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin - I.T.P.F. Timişoara au identificat, pe raza localității Gura Văii, două persoane de sex masculin care transportau pește în saci de rafie.

La controlul bagajelor, poliţiştii de frontieră au descoperit cantitatea de 41 kilograme peşte, din specia șalău, transportată în condiţii improprii. În cadrul cercetărilor s-a constatat faptul că cei doi bărbaţi, în vârstă de 58, respectiv 73 de ani, domiciliați pe raza judeţului Mehedinți, nu deţineau documente de provenienţă pentru peşte.

Cantitatea de peşte a fost ridicată în vederea confiscării şi predată unei societăţi comerciale autorizate, conform prevederilor legale, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de comercializarea ilegală a peştelui ori deţinerea sau transportul în vederea comercializării fără documente legale.

  • Peşte transportat fără documente legale, confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni
  • Peşte transportat fără documente legale, confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe