Peste 350 articole vestimentare şi încălţăminte descoperite într-un autocar în P.T.F Giurgiu

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autocar, peste 350 bunuri, toate purtând însemnele unor branduri de lux şi care prezentau suspiciuni de contrafacere.

În data de 28.04.2024, în jurul orei 05.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat la volanul unui autocar pentru a intra în ţară, un cetățean de naţionalitate turcă, în vârstă de 33 de ani, care circula pe ruta Turcia- România.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră asupra mijlocului de transport, poliţiştii au descoperit, în cala autocarului printre bagaje, în pungi de plastic, produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte, inscripţionate cu însemnele unor mărci cunoscute şi fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În urma inventarierii bunurilor, a rezultat cantitatea totală de 357 bunuri contrafăcute, constând în articole vestimentare şi încălțăminte, inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute, ce apaţin unui cetăţean georgian.

Produsele, în valoare totală de aproximativ de 71400 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

  • Peste 350 articole vestimentare şi încălţăminte descoperite într-un autocar în P.T.F Giurgiu
  • Peste 350 articole vestimentare şi încălţăminte descoperite într-un autocar în P.T.F Giurgiu

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe