Peste 12.000 de pachete de ţigarete de contrabandă descoperite de poliţiştii botoşăneni

Polițiștii de frontieră botoşăneni în cadrul unei acţiuni comune cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Botoșani au descoperit în zona de competenţă cantitatea de 12.800 de pachete de ţigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 13.000 de lei.

În seara de 30 septembrie 2021, în baza unor informaţii deţinute poliţiştii de frontieră botoşăneni în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Botoşani au organizat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 22.30, poliţiştii de frontieră au observat, pe direcţia localităţii de frontieră Ilişeni, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, două persoane care transportau în spate colete voluminoase. La vederea poliţiştilor de frontieră, persoanele au abandonat coletele şi profitând de configuraţia terenului și a întunericului, au fugit în vegetaţia abundentă.

Ca urmare a activităţilor specifice desfăşurate, au fost descoperite opt colete care conţineau 12.800 de pachete cu ţigări, în valoare totală de aproximativ 13.000  de lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

  • Peste 12.000 de pachete de ţigarete de contrabandă descoperite de poliţiştii botoşăneni
  • Peste 12.000 de pachete de ţigarete de contrabandă descoperite de poliţiştii botoşăneni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe