Percheziţii la Iaşi pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în contrabanda cu țigări

Poliţiştii de frontieră ieşeni, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Iaşi efectuează în această dimineaţă nouă percheziţii domiciliare la persoane suspecte a face parte dintr-un grup infracţional organizat ce are preocupări în sfera contrabandei cu ţigări.

În urma activităţilor informativ-operative desfăşurate de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi, s-a stabilit că mai multe persoane de pe raza judeţului Iaşi au ca principală preocupare colectarea şi distribuirea ţigărilor de contrabandă.

Astfel, în data de 10 noiembrie 2016, începând cu ora 06.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului  Poliţiei de Frontieră Iaşi sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Iaşi,  cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Iaşi, efectuează nouă percheziţii domiciliare pe raza judeţului Iaşi.

În documentarea activităţilor infracţionale s-a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul I.G.P.R. - Serviciul de Operaţiuni Speciale Iaşi.

  • Percheziţii la Iaşi pentru destructurarea unui grup

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe