O femeie din Iran descoperită ascunsă într-un autoturism la P.T.F. Bechet

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Bechet – judeţul Dolj au descoperit, ascunsă într-un autoturism, o femeie – cetăţean iranian, pe care soţul acesteia, şoferul mijlocului de transport, intenţiona să o treacă ilegal frontiera.

La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui autoturism, un cetăţean iranian în vârstă de 40 de ani, posesor al unui document de călătorie eliberat de Finlanda. Aceasta era însoţit de cele două fiice ale sale, ambele având cetăţenie finlandeză.

Acţionând în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului. Astfel, în interiorul mijlocului de transport, printre bagajele din spatele scaunului şoferului, a fost descoperită ascunsă o persoană de sex feminin.

În cadrul cercetărilor preliminare, s-a stabilit că femeia în cauză este un cetăţean iranian în vârstă de 30 de ani şi nu deţine documente de călătorie. Totodată, s-a stabilit faptul că aceasta este soţia şoferului şi a fost ascunsă de soţ în autoturism deoarece nu deţinea documente valabile pentru trecerea frontierei.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno - bulgar, acestea au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

 

 

  • O femeie din Iran descoperită ascunsă într-un autoturism  la P.T.F. Bechet

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe