Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 62 din 24.12.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență

A fost acualizată Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 62 din 24.12.2020 a Comitetului Naționa pentru Situații de Urgență.

Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 62 din 24.12.2020 a Comitetului Naționa pentru Situații de Urgență.

Listă în vigoare de la data de 25.12.2020.

ZONĂ GALBENĂ (carantina la domiciliu/locația declarată pentru 14 zile): Lituania, Serbia, Georgia, Croația, Luxemburg, Slovenia, Statele Unite ale Americii, San Marino, Muntenegru, Jersey, Suedia, Panama, Olanda, Cehia, Danemarca, Andorra, Slovacia, Liechtenstein, Puerto Rico, Cipru, Belize, Gibraltar, Palestina, Azerbaidjan, Ungaria, Elveția, Estonia, Curaçao, Portugalia, Letonia, Macedonia de Nord, Marea Britanie, Turcia, Republica Moldova, Sint Maarten, Bulgaria, Africa de Sud.

Pentru vizualizarea și salvarea documentului: descarcă PDF.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe