Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 60 din 17.12.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență

A fost acualizată Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 60 din 17.12.2020 privind aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea și stabilirea unor măsuri suplimentare necesar a fi aplicate pentru în contextul pandemiei de COVID-19.

Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 60 din 17.12.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Listă în vigoare de la data de 18.12.2020.

ZONĂ GALBENĂ (carantina la domiciliu/locația declarată pentru 14 zile): Serbia, Georgia, Croația, Lituania, Luxemburg, Muntenegru, San Marino, Slovenia, Belize, Statele Unite ale Americii, Andorra, Jersey , Curaçao, Suedia, Ungaria, Panama, Elveția, Liechtenstein, Macedonia de Nord, Cehia, Azerbaidjan, Puerto Rico, Palestina, Olanda, Polinezia Franceza, Cipru, Bulgaria, Portugalia, Danemarca, Slovacia, Turcia, R. Moldova, Austria, Armenia, Letonia, Estonia, Iordania.

 

Pentru vizualizarea și salvarea documentului: descarcă PDF.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe