Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 58 din 10.12.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență

A fost acualizată Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 58 din 10.12.2020 privind propunerea prelungirii stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 58 din 10.12.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Listă în vigoare de la data de 11.12.2020.

ZONĂ GALBENĂ (carantina la domiciliu/locația declarată pentru 14 zile): Georgia, Serbia, Luxemburg, Croația, Muntenegru, Lituania, San Marino, Andorra, Slovenia, Curaçao, Statele Unite ale Americii, Ungaria, Polinezia Franceză, Suedia, Belize, Liechtenstein, Macedonia de Nord, Elveția, Austria, Jersey, Panama, Bulgaria Palestina, Azerbaidjan, Portugalia, Iordania, Cehia, Armenia, Italia, Danemarca.

Pentru vizualizarea și salvarea documentului: descarcă PDF.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe