Intenționezi să călătorești în Grecia în această perioadă? Ai în vedere următoarele:

Poliția de Frontieră a Republicii Bulgaria ne-a informat prin Centrul Comun de Contact Giurgiu de faptul că, în această perioadă, se înregistrează o creștere semnificativă a traficului prin punctele de trecere a frontierei Kulata și Mazaka. De asemenea, a crescut și numărul de turiști români care călătoresc dinspre Republica Grecia.

În acest context, se recomandă utilizarea punctelor alternative de trecere a frontierei dinspre Bulgaria și Grecia. Acestea au trafic mai scăzut și permit o trecere mai rapidă la controlul de frontieră, astfel:

  • Cei care doresc să călătorească spre Salonic, Kavala și Penisnula Halkidiki pot efectua formalitățile de frontieră prin punctul de trecere Ilieden ca alternativă la punctul de trecere a frontierei Kulata.
  • Turiștii care călătoresc în stațiunile din zona Xanthi, Komotini și Insula Thassos pot folosi punctul de trecere a fontierei Zlatograd ca alternativă la punctul de trecere a frontierei Makaza.
  • Pentru stațiunile din regiunea Alexandropoulis se recomandă trecerea prin punctul de trecere a frontierei Kapitan Petko Voivoda.

Fiecare dintre noi avem prieteni, cunoștințe care vor pleca în vacanță, hai să ajutăm ca informația să ajungă la ei, hai să dăm un share!

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe