Informare: restricții pentru autovehiculele de mare tonaj pe teritoriul Bulgariei

Astăzi, 09.01.2017, in jurul orei 17.00, autorităţile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar, cu privire la faptul că este permisă circulatia autovehiculelor de transport marfă cu o greutate maxima de 12,5 tone, pe toate drumurile de pe teritoriul statului vecin care converg spre punctele de frontieră de la Vama Veche şi Negru Vodă.

În acest sens, au fost dispuse măsuri de suplimentare a personalului care își desfășoară activitatea la controlul documentelor şi mărirea numărului arterelor de control, până la capacitatea maximă a fiecărui punct de frontieră, în vederea reducerii timpilor de aşteptare.

Poliţia de Frontieră va continua să ţină permanent legătura cu autorităţile de frontieră bulgare, în vederea informării participanţilor la trafic cu privire la condiţiile de drum şi eventuale restricţii de circulaţie spre localităţile de frontieră. 

 

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe