Imputernicire la conducerea Garzii de Coasta

Incepand cu data de 10.05.2013, prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, in conditiile legii, la conducerea Garzii de Coasta a fost imputernicit sa asigure continuitatea exercitarii actului managerial, pana la organizarea concursului de ocupare a functiei, comisarul sef de politie Costache Laurentiu.

Pana la data imputernicirii in functia de director al Garzii de Coasta, ofiterul, cu o experienta de peste 24 ani in domeniu, a indeplinit diferite functii de executie, precum ºi functii de conducere in structura Politiei de Frontiere de la Constanta - comandant de nava, sef Sector P.F. Agigea, sef Birou Control al Directiei P.F. Constanta, sef Birou Supraveghere si Control Naval in Garda de Coasta.

Masura a fost dispusa ca urmare a incetarii de drept a imputernicirii comisarului ºef de politie Cristian Rogojanu in functia de director al Garzii de Coasta.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe