Doi urmăriţi intarnațional, reţinuţi la frontiera de vest

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat şi predat autorităţilor competente doi cetăţeni români care erau căutaţi pentru săvârşirea unor infracţiuni săvârşite pe teritoriul Franţei.

În ultimele 24 de ore, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, doi cetăţeni români, în vârstă de 26, respectiv 29 de ani, ambii cu domiciliu în judeţul Caraş Severin.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că persoanele în cauză figurează în bazele de date ca fiind urmăriţi internaţional, având emise pe numele lor mandate europene de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Ambele alerte sunt introduse de autorităţile din Franţa.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor în cauză, fiind predate unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

  • Doi urmăriţi intarnațional, reţinuţi la frontiera de vest

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe