Concurs pentru ocuparea functiilor de director al Directiei de Supraveghere si Controlul Trecerii Frontierei si al Garzii de Coasta

Astazi, la sediul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera s-au desfasurat concursurile pentru ocuparea functiei de director al Directiei de Supraveghere si Controlul Trecerii Frontierei din Inspectoratul General al Politiei de Frontiera si de director la Garda de Coasta.

Ofiterii participanti, recrutati din sursa interna, au sustinut in fata comisiei de concurs o proba de selectie, constand intr-un interviu structurat pe subiecte profesionale.

Pentru functia de director al Directiei de Supraveghere si Controlul Trecerii Frontierei (D.S.C.T.F.) din I.G.P.F. a fost declarat admis comisar sef de politie Ardelean Marcel, care anterior a indeplinit atributiile functiei de director al Unitatii de Management a Proiectului din cadrul I.G.P.F.

In urma concursului sustinut pentru director al Garzii de Coasta, niciun candidat nu a promovat examenul.

Avand in vedere rezultatul concursului, atributiile de director al Garzii de Coasta vor fi indeplinite, in continuare, de comisar sef de politie Rogojeanu Cristian, imputernicit director.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe