Cinci exemplare de sturion redate mediului natural și plase în lungime de 1.230 metri descoperite de polițiștii de frontieră


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în Delta Dunării, descoperind astfel 1230 metri de plase și au eliberat în mediul natural cinci exemplare de sturion.

În data de 27.04.2024, polițiștii de frontieră din Grupului de Nave Sulina au desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a braconajului piscicol pe Marea Neagră, ocazie cu care au fost identificate mai multe unelte de pescuit de tip ohane, cu o lungime de 1230 metri, fiind capturate în acestea cinci exemplare de sturion, specia păstrugă.

Exemplarele de sturion au fost eliberate în mediul natural, iar plasele au fost ridicate în vederea confiscării și introduse în camera de corpuri delict a Gărzii de Coastă.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii unor infracțiuni la regimul braconajului piscicol, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Tulcea.

  • Cinci exemplare de sturion redate mediului natural și 1.230 metri de plase descoperite de polițiștii de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe