Cetățean român, căutat de autoritățile italiene, depistat pe Aeroportul Internațional „George Enescu’’ Bacău

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Poliţiei de Frontieră Aeroport Bacău au depistat la controlul de frontieră un bărbat, pe numele căruia exista un mandat de arestare european, emis de autoritățile din Italia, pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și vătămare corporală gravă.

În data de 06.08.2019, în jurul orei 20.20, la Aeroportul Internaţional „George Enescu’’ Bacău s-a prezentat la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, din direcţia Liverpool (Marea Britanie), un cetăţean român T.G. în vârstă de 41 de ani.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele bărbatului există un mandat european de arestare emis de autoritățile din Italia pentru săvărșirea infracțiunilor de omor și vătămare corporală gravă.

În cauză, bărbatul a fost reținut, fiind ulterior predat lucrătorilor Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe