Cetăţean albanez, care intenţiona să intre fraudulos în România, depistat la P.T.F. Giurgiu

  

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Giurgiu au depistat un cetăţean albanez, care a încercat să intre fraudulos în România, evitând controlul din punctul de frontieră.  

În data de 31.10.2019, ora 07.10, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au observat, în zona adiacentă punctului de frontieră, venind pe jos dinspre Bulgaria spre România, pe rambleul de cale ferată a podului Giurgiu-Ruse, o persoană de sex masculin.

În momentul în care a fost somată să se oprească, aceasta a fugit spre  vegetaţia din zonă. Imediat, poliţiştii de frontieră au intervenit pentru prinderea persoanei, care a fost reținută şi condusă la sediul poliției de frontieră pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că bărbatul este cetățeanul albanez Z.U., în vârstă de 24 ani. Tânărul a declarat că intenţiona să ocolească punctul de frontieră, fără să efectueze formalitățile specifice de controlul, deoarece dorea să ajungă în Germania.

Conform protocolului româno-bulgar, cetăţeanul albanez a fost preluat de autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun

  • Cetăţean albanez, care intenţiona să intre fraudulos în România, depistat la P.T.F. Giurgiu

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe