Cetăţean albanez care a încercat să intre fraudulos în România, depistat la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat un cetăţean albanez care a încercat să intre fraudulos în România, escaladând un gard din incinta punctului de frontieră, după ce, în cursul aceleiaşi zile i s-a refuzat intrarea în țară.

În data de 24.10.2016, în jurul orei 21.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, au observat o persoană de sex masculin care a coborât dintr-un autoturism ce venea din Bulgaria spre România. Bărbatul a încercat să escaladeze gardul ce împrejmuiește incinta punctului de frontieră, cu intenția de a intra în țară fără efectuarea formalităților specifice de controlul.

Imediat s-a intervenit pentru reţinerea persoanei, care a fost condusă la sediul poliției de frontieră pentru cercetări. Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că bărbatul este cetățeanul albanez Gazmir P., în vârstă de 21 de ani. Mai mult, poliţiştii de frontieră au constatat că în cursul aceleiași zile, tânărului i-a fost refuzată intrarea în România, pentru neîndeplinirea condițiilor legale. 

Conform protocolului româno - bulgar, cetăţeanul albanez a fost preluat de către Poliţia de Frontieră Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

  • Cetăţean albanez care a încercat să intre

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe