Autoturism căutat de autorităţile din Marea Britanie, descoperit la P.T.F. Giurgiu

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism marca Audi A6, căutat de autorităţile din Marea Britanie.

În data de 18.09.2019, în jurul orei 14:45, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român G.F., în vârstă de 43 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi A6, fabricat în anul 2015.

În urma verificărilor suplimentare, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie, la data de 09.08.2019.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul de la un bărbat și nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 94.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului P.F Giurgiu până la finalizarea cercetărilor.

  • Autoturism căutat de autorităţile din Marea Britanie, descoperit la P.T.F. Giurgiu
  • Autoturism căutat de autorităţile din Marea Britanie, descoperit la P.T.F. Giurgiu

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe