Autoturism căutat de autorităţile din Grecia, descoperit la P.T.F. Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un autoturism marca Mercedes, în valoare de 30.000 de lei, căutat de autorităţile din Grecia.

În data de 17.06.2020, în jurul orei 19.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetățeanul bulgar Z.R., în vârstă de 30 de ani, care conducea o autoutilitară tip platformă pe care era transportat un autoturism marca Mercedes E200, fabricat în anul 2003.

În urma verificărilor suplimentare, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul aflat pe platformă figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Grecia.

Faţă de cele constatate, persona în cauză a declarat că transporta  autoturismul la solicitarea unui prieten și nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 30.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Giurgiu până la finalizarea cercetărilor.

 

  • Autoturism căutat de autorităţile din Grecia, descoperit la P.T.F. Giurgiu

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe