Autoturism căutat de autorităţile din Germania, depistat la P.T.F. Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac -Nagylak au descoperit un autoturism marca Audi,model A5, în valoare de 12.500 de euro, căutat de autorităţile din Germania. 

La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul maghiar F.J., în vârstă de 35 de ani, conducând un autoturism marca Audi, model A5, înmatriculat în Germania.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat pe lângă documentul de identitate și documentele mijlocului de transport. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că mașina figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Faţă de cele constatate, persoana a declarat că a cumpărat autoturismul în sistem leasing și nu are cunoștință despre faptul că acesta este căutat de autorități.

Mijlocul de transport, în valoare de 12.500 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F Turnu, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  • Autoturism căutat de autorităţile din Germania,  depistat la P.T.F. Nădlac
  • Autoturism căutat de autorităţile din Germania,  depistat la P.T.F. Nădlac

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe