Anunț privind rezultatele la evaluarea psihologică a candidaților înscrişi pentru sesiunea de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” sesiunea 2019

Candidații declarați APT psihologic

Nr. crt.

Numele

Prenumele

Obs.

1.       

CĂPRARU

MIRUNA-ANDREEA

 

2.       

COTOȘ

CRISTINA-DANIELA

 

3.       

DODIE

ANA-MARIA

 

4.       

DUMITRU

ALINA-MĂDĂLINA

 

5.       

IVAN

ANDREI-CRISTIAN

 

6.       

JUCA

ȘTEFAN-FLORIN

 

7.       

MATEI

SORIN-GABRIEL

 

8.       

NEDA

GEORGIANA

 

9.       

PAȘCA

CRISTIAN-DORIN

 

10.   

PÎRVU

ALEXANDRU-IOAN

 

11.   

POPA

CĂTĂLIN-SERBAN

 

12.   

POPESCU

ANDREEA-LUCIA

 

13.   

RADU

LAURA-ANA

 

14.   

RADU

IONUȚ-ALIN

 

Candidații declarați APT psihologic se vor prezenta la sediul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră,  (Bd. Geniului, nr. 42C, sector 6, București), pentru efectuarea demersurilor specifice vizitei medicale, începând cu data de 13.06.2019.

Pentru desfășurarea cu operativitate a activităților care stau la baza întocmirii fișei medicale, candidații vor prezenta o adeverință de la medicul de familie, semnată, parafată și înregistrată de acesta, în care să fie specificate bolile cronice de care au suferit: hepatita, ulcer gastro-duodenal, gastrita, gastro-duodenita, litiaza renala, reumatism degenerativ, discopatii, afecţiuni cardiovasculare, pulmonare, renale, endocrine, de colagen, neuropsihice, inclusiv tulburări nervoase de orice tip, R.S.B., boli deosebite (accidente), operaţiile si bolile contagioase, în perioada în care a fost în asistenţa medicului de familie, precum si numărul de zile de incapacitate temporară de muncă pe ultimele 12 luni.

Pentru relaţii suplimentare, candidații vor contacta în intervalul orar 08:00-16:00 lucrătorii Direcţiei Resurse Umane, la nr. de telefon: 021/316.25.98, int. 19.344 sau 19.320.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe