021.9590 - numar unic de apel al Politiei de Frontiera Romane

Incepand cu data de 01.08.2009, numarul unic de informare al Politiei de Frontiera Romane, pe intreg teritoriul tarii, va fi 021.9590.

Politia de Frontiera Romana, institutie aflata in slujba cetateanului, informeaza populatia ca incepand cu data de 01.08.2009, va avea ca numar unic de informare, numarul de telefon 021.9590.

Acest serviciu va functiona non-stop, la nivelul inspectoratului general, persoanele interesate putand primi informatii utile privind trecerea frontierei de stat, respectiv documentele necesare, conditiile prevazute de legislatia in vigoare in functie de scopul calatoriei etc.

Totodata, apeland numarul 021.9590, cetatenii pot afla toate informatiile de interes public ce au legatura cu trecerea / zona de frontiera sau pot semnala incidente neplacute survenite in traficul transfrontalier, inregistrarea unor fapte care aduc atingere imaginii institutiei si implicit calitatii de functionar public cu statut special etc.

Politia de Frontiera Romana manifesta in continuare transparenta si deschidere cu privire la problemele cetatenilor si buna desfasurare a activitatilor specifice din zonele de competenta, in concordanta cu practicile Uniunii Europene.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe