Examinarea medicală a candidaților la concursul de admitere la Academia de Poliție

Planificarea candidaţilor care şi-au depus dosarele de recrutare la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (Bucureşti, Bd. Geniului, nr. 42C, sector 6), în vederea examinării medicale este următoarea:

  • BU-PFR-LC- 236232 - în data de 09.2022
  • BU-PFR-IFR -236151- în data de 09.2022

Candidaţii menţionaţi se vor prezenta la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (Bucureşti, Bd. Geniului, nr. 42C, sector 6) pentru a li se înmâna adresa către  C.M.D.T.A. „Dr. Nicolae Kretzulescu” - Serviciul Medical al Poliției de Frontieră, precum şi fotocopia adeverinţei eliberate de către medicul de familie.

Cu documentele eliberate de structura de resurse umane a unității de recrutare, candidaţii se vor prezenta la  medicul de unitate al unității de recrutare pentru deschiderea fișei medicale.

Cu fișa medicală, completată în prima parte de către medicul de unitate, candidaţii se prezintă conform planificării, la Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu - București C.M.D.T.A. „Dr. Nicolae Kretzulescu” din str. Mihai Vodă, nr. 17, sector 5 (https://dm.mai.gov.ro/kretzulescu/).

Precizări privind examinarea medicală a candidaților precum şi planificarea candidaţilor care şi-ai depus dosarul de recrutare la structurile teritoriale ale Poliţiei de Frontieră pot fi consultate pe site-ul oficial al Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", accesând următorul  link: https://admitere.academiadepolitie.ro/docs/2022/licenta/anunturi/Precizari-si-planificare-examinare-medicala-Academia-2022.pdf

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe