Lista țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care vin în România potrivit Hotărârii 55/20.11.2020

A fost acualizată Lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 55 din 20.11.2020 privind aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea.

Lista țărilor/zonelor/teritoriilor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 55 din 20.11.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Listă în vigoare de la data de 21.11.2020.

ZONĂ GALBENĂ (carantina la domiciliu/locația declarată pentru 14 zile): Muntenegru, Polinezia Franceza, Andorra, Luxemburg, Austria, San Marino, Elveția, Georgia, Lichtenstein, Slovenia, Cehia, Polonia, Guam, Croația, Italia, Franța, Portugalia, Armenia, Lituania, Iordania, Macedonia de Nord, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Statele Unite ale Americii, Bosnia și Herțegovina, Danemarca.

Pentru vizualizarea și salvarea documentului: descarcă PDF.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe