Rezultatele evaluării psihologice a candidaților înscrişi pentru sesiunea de admitere la Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea, sesiunea ianuarie

Anunț privind rezultatele evaluării psihologică a candidaților înscrişi pentru sesiunea de admitere la Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea, sesiunea ianuarie 2020 care şi-au depus cererile de înscriere la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (Adresa: Bd. Geniului, nr. 42C, sector 6, București)

Candidații declarați APT psihologic

Nr. crt.

Numele

Prenumele

Obs.

1.      

DASCĂLU

PETRICĂ-VALENTIN

 

2.      

DUMITRESCU

SILVIA-ANA-BELA

 

3.      

GÂDOIU

CONSTANTIN GABRIEL

 

4.      

MUNTEANU

LAURA

 

5.      

PETCU

ALEXANDRU-IONEL

 

Eventualele contestații cu privire la avizul psihologic de inaptitudine, se formulează în scris, în nume propriu și vor cuprinde, în mod obligatoriu, numele, prenumele si  C.N.P.-ul candidatului contestatar, data și scopul evaluării psihologice, precum și motivele pe care se întemeiază contestația și se depun, sub sancțiunea decăderii, în termen de 3 zile lucrătoare de la luarea la cunoștință a acestuia, la Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră - Direcţia Resurse Umane.

Candidații declarați APT psihologic se vor prezenta la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră,  (Bd. Geniului, nr. 42C, sector 6, București), pentru efectuarea demersurilor specifice vizitei medicale, începând cu data de 06.12.2019 (10:00 - 15:00).

Pentru desfășurarea cu operativitate a activităților care stau la baza întocmirii fișei medicale, candidații vor prezenta o adeverință de la medicul de familie, semnată, parafată și înregistrată de acesta, în care sunt specificate bolile cronice de care au suferit: hepatita, ulcer gastro-duodenal, gastrita, gastro-duodenita, litiaza renala, reumatism degenerativ, discopatii, afecţiuni cardiovasculare, pulmonare, renale, endocrine, de colagen, neuropsihice, inclusiv tulburări nervoase de orice tip, R.S.B., boli deosebite (accidente), operaţiile si bolile contagioase, în perioada în care a fost în asistenţa medicului de familie, precum si numărul de zile de incapacitate temporară de muncă pe ultimele 12 luni.

Pentru relaţii suplimentare, candidaţii vor contacta în intervalul orar  08:00-16:00 lucrătorii Direcţiei Resurse Umane, la nr. de telefon: 021/316.25.98, int. 19.320 sau 19344.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe