Anunț - În atenţia candidaţilor înscrişi la concursul organizat pentru ocuparea postului de agent I la Biroul Gestionare - Asistență Fonduri Externe al Direcţiei Financiare

În atenţia candidaţilor înscrişi la concursul organizat de Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, cu sediul în municipiul Bucureşti, Bd. Geniului nr. 42 C, sector 6, pentru ocuparea postului de agent I la Biroul Gestionare – Asistență Fonduri Externe al Direcţiei Financiare din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, prevăzut la poziția 338 din statul de organizare al inspectoratului general.

Evaluarea psihologică a candidaţilor înscrişi la concursul sus-menționat va avea loc, în data de 03.04.2019, ora 08:30, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră din municipiul Bucureşti, Bd. Geniului nr. 42 C, sector 6, astfel:

 1. COJOCARU-IFTODE LAURA-GEORGIANA;
 2. BOAGIU PETRUȚA;
 3. DRAGOMIR GEORGIANA-ALEXANDRA;
 4. GHELASE MIHAELA;
 5. TUDOR CRISTINA-ALEXANDRA;
 6. CIOBANU EDUARD-BOGDAN;
 7. VÎRTOPEANU SIDONIA-LORENA;
 8. DINICĂ IRINA;
 9. GHEORGHE ANCA-IOANA;
 10. PĂIUȘ MARIUS-PETRONEL;
 11. DUMITRANA ANDREEA.

Candidații se vor prezenta la sediul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, cu 15 minute înainte de începerea examinării psihologice și vor avea asupra lor cartea de identitate şi pix/stilou cu pastă/cerneală de culoare albastră.

Menționăm faptul că nu vor fi acceptate întârzieri sau reprogramări!

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe