Traversarea cu feribotul, întreruptă temporar prin P.T.F. Bechet

Societatea comercială SPET SHIPPING S.A., care administrează cursele regulate cu feribotul între Bechet și Oryahovo, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că în data de 14.12.2018,  între orele 08.00-18.00 și în data de 15.12.2018, între orele 08.00-18.00 activitatea feribotului se suspendă pentru efectuarea lucrărilor de drenaj în zona pistei de acostare a malului bulgăresc.

Având în vedere aspectele prezentate, recomandam participantilor la trafic ca în acest interval orar să folosească punctele de trecere cele mai apropiate, P.T.F. Calafat  (jud. Dolj) şi P.T.F. Turnu Măgurele (jud. Teleorman).  

De asemenea, vă informăm că Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competență astfel încât la reluarea traficului controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ. 

Recomandăm consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

  • Traversarea cu feribotul, întreruptă temporar prin P.T.F. Bechet

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe