Urmărit naţional, depistat la P.T.F. Galaţi-rutier  

 

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au depistat şi predat unei echipe operative din cadrul I.P.J. Galaţi un cetăţean român, pe numele căruia era emis, un mandat european de arestare, acesta fiind suspect pentru săvârşirea unei infracţiunii contra proprietăţii pe teritoriul Italiei.

În data de 15 iunie a.c., la Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, gălăţeanul I. R., în vârstă de 32 ani, conducând un autoturism marca Audi.

La controlul de frontieră lucrătorii noştri au constatat faptul că pe numele bărbatului este emis, de către autorităţile italiene, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea unui infracţiuni contra proprietăţii.

Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria persoanei în cauză, care a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Galaţi, în vederea luării măsurilor ce se impun.

  • Urmărit naţional, depistat la P.T.F. Galaţi-rutier   

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe