Urmărit internațional pentru furt, depistat la controlul de frontieră

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova, urmărit internaţional, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat  de arestare şi predare sau extrădare pentru săvârşirea unei infracţiuni contra proprietăţii.

În data de 21 iunie  a.c., în jurul orei 23.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară, ca pasager într-un microbuz înmatriculat în România, Ion M., cu cetăţenie română şi R.Moldova, în vârstă de 35 de ani.

La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, emis de autorităţile din Germania, deoarece persoana avea de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea unei infracţiuni contra proprietăţii pe teritoriul Germaniei.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Botoşani, în vederea luării măsurilor ce se impun.

  • Urmărit internațional pentru furt, depistat la controlul de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe