Urmărit internaţional, depistat la P.T.F. Oancea

 

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au depistat şi predat unei echipe operative din cadrul I.P.J. Galaţi un cetăţean moldovean pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea unei infracţiuni contra proprietăţii pe teritoriul Franţei.

În data de 18 iunie a.c., în jurul orei 21.40, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, județul Galați, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra ţară, cetăţeanul din Republica Moldova Andrei R., în vârstă de 32 ani, pasager într-un autocar marca Setra.

La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat faptul că pe numele bărbatului este emis, de către autorităţile franceze, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea unei infracţiuni contra proprietăţii.

Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria persoanei în cauză, care a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Galaţi, în vederea luării măsurilor ce se impun.

  •    Urmărit internaţional, depistat la P.T.F. Oancea

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe