Urmărit internaţional depistat la P.T.F. Galaţi-rutier

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au depistat şi predat autorităților competente un bărbat cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoare, de 15 ani, pentru infracţiuni contra proprietăţii.

În data 13 februarie, în jurul orei 08.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, D. P., în vârstă de 30 ani, cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova, călătorind cu un microbuz marca Opel.

La controlul de frontieră lucrătorii noştri au constatat faptul că pe numele bărbatului este emis, de către autorităţile franceze, un mandat de executare a pedepsei cu închisoare de 15 ani, pentru infracţiuni contra proprietăţii.

Poliţiştii de frontieră au predat bărbatul unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Galaţi, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe