Urmărit internațional, depistat la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un cetățean român, urmărit internaţional, pe numele căruia erau emise alerte de punere în aplicare a unor mandate de arestare şi predare sau extrădare, emise de autoritățile din Belgia și România, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri.

 În data de 4 iulie a.c., în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a ieși din țară, călătorind ca pasager într-un autoturism înmatriculat în județul Bacău, cetățeanul român Cristian T., în vârstă de 48 de ani.

La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că pe numele bărbatului erau emise alerte de punere în aplicare a unor mandate de arestare şi predare sau extrădare, emise de autorităţile din Belgia, la data de 04.07.2018, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri pe teritoriul Belgiei, respectiv de autorităţile din România.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

  • Urmărit internațional, depistat la controlul de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe