Urmărit internațional, depistat la controlul de frontieră

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi predat autorităților competente un tânăr cu dublă cetățenie, pe numele căruia era emis un mandat de arestare şi predare sau extrădare pentru săvârşirea infracţiunii de fraudă.

În data de 2 august a.c., în jurul orei 23.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, județul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, Andrei C., cu cetăţenie română şi R.Moldova, în vârstă de 25 de ani, conducând un autoturism marca Ford, înmatriculat în Romania.

La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat faptul că pe numele tânărului este emis, de către autorităţile austriece și române, un mandat european de arestare şi predare sau extrădare, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de fraudă, pe teritoriul Austriei.

Tânărul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  • Urmărit internațional, depistat la controlul de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe