Urmărit general, depistat la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat cu cetățenie română şi R. Moldova, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea unor infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice.

În data de 05.01.2018, ora 16.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, județul Botoșani, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, turist într-un autocar înmatriculat în R. Moldova, Alexei G., în vârstă de 38 de ani, cu cetățenie românia şi R. Moldova, care a prezentat la controlul de frontieră un pașaport românesc.

Cu ocazia efectuării controlului, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul este dat în urmărire generală pentru executarea unui mandat european de arestare, emis pe numele lui de către autoritățile din Germania, pentru săvârșirea unor infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice.

Politistii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei în cauză și predarea către o echipă din cadrul I.P.J. Botoșani, în vederea punerii în executare a mandatului de arestare.

  • Urmărit general, depistat la controlul de frontieră  

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe