Un bărbat care a vrut să intre ilegal în România traversând râul Prut, prins de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Galați au depistat un bărbat care a încercat să intre ilegal în România, traversând înot râul Prut. 

În data de 05.09.2018, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Galați - I.T.P.F. Iaşi, pe timpul executării atribuțiilor specifice în zona de responsabilitate, au depistat și reținut, la km 2.9 al Digului Național de Protecție al râului Prut, un bărbat care nu-şi justifica prezenţa în zonă. Cel în cauză nu avea documente de identitate asupra sa, fapt pentru care a fost condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galați în vederea stabilirii identităţii.

În urma cercetărilor efectuate şi a declaraţiei bărbatului, lucrătorii noștri au stabilit că acesta are dublă cetățenie, română și R. Moldova, se numeşte T.I. şi are 32 de ani. Persoana în cauză a declarat că a încercat să intre ilegal în România, traversând înot râul Prut, pe fondul unor probleme familiale.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de intrarea în țară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

  • Un bărbat care a vrut să intre ilegal  în România traversând râul Prut,  prins de polițiștii de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe