Țigări de contrabandă descoperite în bordul unui Citroen

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, echipa comună de control a descoperit 6.420 ţigarete de provenienţă duty-free, pe care un cetățean din R. Moldova încerca să le introducă în ţară, ascunse într-un loc special amenajat în bordul autoturismului pe care îl conducea.

În ziua de 13 aprilie a.c, în jurul orei 05.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa/ I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetățeanul R. Moldova Viorica I., în vârstă de 37 de ani, conducând un autoturism marca Citroen, înmatriculat în județul Iași.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului și persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control, formată din lucrători vamali și poliţişti de frontieră, a descoperit ascunse într-un loc special amenajat în bordul autoturismului, cantitatea de totală de 6.420 ţigarete, de diferite mărci, de proveniență duty-free.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de 1.477 lei, sancţionarea contravenţională a femeii cu amendă în valoare de 10.000 lei, precum și indisponibilizarea autoturismului, în valoare de 9.000 lei, în vederea confiscării.

  • Țigări de contrabandă descoperite în bordul unui Citroen
  • Țigări de contrabandă descoperite în bordul unui Citroen
  • Țigări de contrabandă descoperite în bordul unui Citroen

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe