Țigări de contrabandă confiscate de polițistii de frontieră gălățeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Galați și Oancea au descoperit, în urma acțiunilor și misiunilor specifice desfășurate, cantitatea de 4880 de ţigarete de diferite mărci, de provenienţă Duty Free și cu timbru de acciză Republica Moldova.

În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea - I.T.P.F. Iași, au descoperit, pe sensul de intrare, la efectuarea unui control amănunţit asupra unui autocar, în bagajele personale ale unei persoane cu dublă cetățenie româno-moldovenească, cantitatea de 3000 de țigarete (150 pachete), de diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova , nedeclarate controlului vamal.

Colegii de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Galați, au acționat pe raza municipiului Galați, cu ocazia desfășurării unei misiuni specifice pe linia combaterii traficului cu bunuri accizabile și au descoperit asupra unui barbat, în vârstă de 24 de ani, o plasă în care deținea cantitatea de 1880 de țigarete (94 pachete), de proveniență Duty Free, pe care intenționa să le comercializeze.

Conform prevederilor legale, persoanele au fost sancționate contravențional, iar bunurile, în valoare totală de aproximativ 2600 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

  • Țigări de contrabandă confiscate de polițistii de frontieră gălățeni
  • Țigări de contrabandă confiscate de polițistii de frontieră gălățeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe