Țigări de contrabandă ascunse pe corp, descoperite la P.T.F. Albița

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, echipa comună de control formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră a depistat un cetățean român care intenționa să introducă în țară 1.000 țigarete, ascunse pe corp.

La sfârșitul săptămânii, la P.T.F. Albiţa, în judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, în calitate de pasager într-un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în județul Vaslui, Geanina C., cetăţean român, în vârstă de 34 de ani.

Acționând în baza profilului de risc, s-a efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, ocazie cu care, echipa comună de control formată din lucrători vamali şi poliţişti frontieră a descoperit, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, lipite pe corpul persoanei, 1.000 țigarete de diferite mărci, cu timbru de acciza Republica Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor în valoare totală de 225 lei, sancţionarea contravenţională a tinerei cu amendă în valoare de 5.000 lei și indisponibilizarea autoturismului până la plata amenzii.

 

 

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe