Tigări de contrabandă, descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Iași

În Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Iași, echipa comună de control a descoperit 5.680 de ţigarete de provenienţă Republica Moldova, pe care un cetăţean român a încercat să le scoată ilegal din ţară.

În data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 04.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de ieşire din ţară, călătorind în direcţia Londra, cetățeanul român Sorin M., în vârstă de 51 de ani.

În baza profilului de risc, echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Iași, a efectuat controlul bagajului, în interiorul căruia a fost descoperită cantitatea de 5.680 de ţigarete, marca Winston.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării țigaretelor, în valoare de 3.862 lei, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de Legea86/2006, art. 270, alin. (3).

  • Tigări de contrabandă,  descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Iași

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe