Teribilism sau inconştienţă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari efectuează cercetări cu privire la un tânăr depistat în trafic, la volan, deşi nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 17.35, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari - I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității Bivolari, un autoturism marca Volkswagen Golf 5, înmatriculat în România, condus de cetățeanul român P.M., în vârstă de 21 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.

Cu ocazia efectuării controlului, în urma verificărilor suplimentare poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

  • Teribilism sau inconştienţă
  • Teribilism sau inconştienţă
  • Teribilism sau inconştienţă

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe