Teribilism la 52 de ani

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești efectuează cercetări în privinţa a unui cetățean român care a fost depistat conducând o motocicletă, deşi nu deţinea permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.

În data de  15 octombrie  a.c., în jurul orei 05.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră  Foltești – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe raza localității Frumușița, o motocicletă marca Minsk 125, înmatriculată în județul Galați, condusă de cetățeanul român R.N., în vârstă de 52 ani.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că R.N. nu este posesor de permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

  • Teribilism la 52 de ani

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe