Tânăr vasluian la volan, deşi avea dreptul de a conduce suspendat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni efectuează cercetări cu privire la un tânăr vasluian care a fost depistat conducând un autoturism, deşi nu avea acest drept.

 În ziua de 17 martie a.c., în jurul orei 22.35, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, poliţiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni-I.T.P.F. Iași au oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Satu Nou, comuna Berezeni, un autoturism, condus de un vasluian, în vârstă de 24 de ani.

La controlul de frontieră, tânărul nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare, în urma cărora  s-a stabilit că, la data de 17.03.2023, acesta are dreptul de a conduce vehicule suspendat pentru încălcări ale regimului juridic al circulației rutiere.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • Tânăr vasluian la volan, deşi avea dreptul de a conduce suspendat
  • Tânăr vasluian la volan, deşi avea dreptul de a conduce suspendat

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe